Bedrijfsfuncties samentstellen, referentiefuncties vinden, hulp bij personeelsbeleid, referentifuncties horeca, functieschalen horeca

Alle functies op één plek

Welkom in het Register Referentiefuncties Horeca. In het Register vindt u de informatie en hulpmiddelen om bedrijfsfuncties in te delen in het groepenstelsel van de Cao horeca. Zo kunt u op basis van referentiefuncties uw eigen bedrijfsfunctie samenstellen en opslaan. Heeft u vragen of opmerkingen over deze website, dan kunt u per mail contact opnemen met SVH (Stichting Vakbekwaamheid Horeca):info@svh.nl.

Voor vragen over indeling van functies kunnen werkgevers en medewerkers terecht bij hun brancheorganisatie. Ben je lid van een werkgeversorganisatie of vakbond: neem daar dan contact mee op.
Ben je geen lid: neem dan contact op met Koninklijke Horeca Nederland (voor werkgevers) of CNV Vakmensen (voor medewerkers). Dat zijn de twee Cao-partners die je verder kunnen helpen.

Bezoekt u het Register Referentiefunctie Horeca voor het eerst?
Het menu hieronder wijst u de weg.

Ik wil zoeken

Vind op basis van criteria en trefwoorden de juiste referentiefunctie en het bijbehorend niveauoverzicht. Gebruik het menu hiernaast om uw zoektocht te beginnen. Als u zoekt op de referentiefunctienaam uit 2002, krijgt u als resultaat de nu geldende referentiefunctie.

  • Direct zoeken met het menu hiernaast

Toon mij de functies

Alle mogelijke functies binnen de horeca, overzichtelijk op een rij. Zo vindt u binnen de functiegroepen snel de juiste functieomschrijving.


Ik wil achtergrondinformatie

Hier vindt u een uitgebreid overzicht van begrippen, competenties, reglementen en procedures die in het Register Referentiefuncties Horeca worden gebruikt.

Ik wil hulp bij indelen

Heeft u hulp nodig bij het maken van een bedrijfsfunctie, een combinatiefunctie of een assistentfunctie? Hier vindt u behalve het stappenplan een toelichting om u hierbij te helpen.